Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Verhuisauto huren?

Bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur kunt u eenvoudig, snel en voordelig verhuisauto’s huren. Heeft u bijvoorbeeld onlangs spullen gekocht bij de woonboulevard en wilt u deze graag vervoeren? Of gaat u verhuizen en heeft u een grote verhuiswagen nodig die ook nog eens voordelig is om te huren? Bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur heeft u de mogelijkheid om uit diverse bestelauto’s en busjes te kiezen. Zeker bij verhuizingen wordt er veelvoudig een beroep op ons gedaan. Bekijk onze betrouwbare verhuiswagens en vindt in slechts 5 minuten uw ideale huurauto.

Bekijk de bedrijfswagens

Waarom een verhuisauto huren?

Wilt u een verhuisauto huren voor privé of zakelijke doeleinden? Wij van Janssen Van Kouwen Autoverhuur verhuren onze bestelbussen aan zowel particulieren als voor de zakelijke klant. Zeker bij verhuizingen wordt er veelvoudig een beroep op ons gedaan. Voor elke situatie hebben wij namelijk een geschikte huurauto in ons aanbod. Dankzij onze ruime bestelbussen kun je veel goederen efficiënt en voordelig vervoeren. Bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur heeft u zelfs de mogelijkheid om uit verhuiswagens te kiezen met speciale laadklepliften.

Een betrouwbare verhuisauto van Janssen Van Kouwen Autoverhuur is noodzakelijk om op een veilige manier een heleboel (verhuis)spullen vervoeren. Zo kunt u bij ons een verhuisauto huren zonder zorgen; wat niet altijd het geval is. De verhuisauto Opel Movano is geschikt wanneer u gaat verhuizen en veel spullen veilig wilt vervoeren. De wat kleinere bedrijfswagens zoals de lange Opel Combo zijn echter een betere optie voor de wat minder spannende dingen. Bijvoorbeeld wanneer u wat aankopen heeft gedaan bij de woonboulevard, en deze wilt ophalen.

Verhuur verhuiswagens bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur

Janssen Van Kouwen Autoverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van verhuiswagens. Een verhuisauto huren is bij ons eenvoudig en snel geregeld. Al vanaf €45,- per dag heeft u een praktische en betrouwbare bestelbus of verhuiswagen tot uw beschikking. Dit alles regelt u snel, eenvoudig en 100% veilig online! Bekijk daarom ons huuraanbod en vind uw ideale huurauto in slechts 5 minuten.

Wij hebben een ruim aanbod personen- en bedrijfswagens
Bekijken

Home > Verhuisauto huren