Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Condities bij JVK Autoverhuur

Genoemde tarieven zijn:

  • Inclusief BTW
  • Inclusief 100 vrije kilometers per dag
  • Exclusief brandstof

De huurdag gaat in om 08.00 uur en eindigt de volgende dag op hetzelfde tijdstip 08.00 uur. Dit is onafhankelijk van het tijdstip van ingebruikname. Na een uitloop van 30 minuten wordt er een extra dag in rekening gebracht.

Onze extra service

Indien aanwezig, kan de gereserveerde huurauto de dag voor reservering tussen 16.00 en 17.00 uur kosteloos opgehaald worden. Let op: de minimumleeftijd voor de bestuurder is 21 jaar. Voor het huren dient u het volgende te overleggen: geldig rijbewijs, geldig paspoort of ID-kaart en een adresbevestiging (bijvoorbeeld een bankafschrift).

Borg

Bij aanvang van de huur dient een borgsom voldaan te worden. Borgbetaling kan uitsluitend geschieden d.m.v. pin of een door ons geaccepteerde creditcard. Contant geld is dus NIET mogelijk.

Let op: voor bestuurders die korter dan 1 jaar in het bezit zijn van hun rijbewijs geldt een niet afkoopbaar eigen risico van € 750,-.

Verhuurbepalingen

De verhuur geschiedt onder Bovag standaardbepalingen welke ter inzage en verkrijgbaar zijn in ons bedrijf of bij de Bovag. Wij kunnen wel de klasse garanderen maar niet het model.

Alle auto’s zijn WA-Casco verzekerd met een WA dekking van € 2.500.000,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij schade van een personenauto of kleine bestelauto bedraagt € 500,- Voor de grotere bestelbussen € 700,-. Vindt u dat te veel, dan kunt u voor € 6,00 per dag het eigen risico verlagen van € 500,- naar € 225,- Of van € 700,- naar € 300,- voor maar € 10,00 per dag. Bij bovenhoofdse schade aan auto’s hoger dan 1,90 meter bedraagt het eigen risico € 1500,- en is niet afkoopbaar.

Verlies van autopapieren is niet verzekerd. Extra kunt u een schadeverzekering inzittenden afsluiten voor € 7.00 per dag. Daarmee zijn de inzittenden verzekerd voor persoonlijke ongevallen (vraag naar de voorwaarden).

Annulering van een reservering

Indien u zich genoodzaakt voelt om een reservering te annuleren door onvoorziene omstandigheden, dan kunt u de afmelding alléén per e-mail doen. Telefonisch kunnen wij géén annuleringen verwerken. De annulering dient minimaal 24 uur voor aanvang van de reservering bij ons binnen te zijn. Indien dit niet het geval is, zijn wij genoodzaakt om annuleringskosten ten hoogste van de 50% van het verhuurtarief bij u in rekening te brengen.

Bekeuringen

Bekeuringen zijn altijd voor rekening van de huurder en kunnen worden verhoogd met € 8,50 administratiekosten.

Onderhouds- en reparatienota's

Officiële nota’s van noodzakelijk onderhoud en mogelijke reparaties tijdens de huurperiode worden door ons vergoed tot maximaal € 125,- Er dient echter wel altijd eerst contact opgenomen te worden met JVK Autoverhuur.