Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Janssen Van Kouwen Hilversum verhuist naar de Nieuwe Havenweg

Janssen Van Kouwen Hilversum verhuist naar de Nieuwe Havenweg

Janssen Van Kouwen Hilversum verhuist naar de Nieuwe Havenweg. (Tegenover KARWEI)

 

HILVERSUM Janssen Van Kouwen Hilversum gaat verhuizen en sluit zich aan bij Eurorepar Car Service.

De officiële Opel Reparateur zat aan de Jacobus Pennweg en verhuist maandag 1 juni naar het nieuwe pand aan de Nieuwe Havenweg 23 in Hilversum. Door de verhuizing wordt de service nog uitgebreider. Het nieuwe pand is volledig verbouwd en opnieuw ingericht. De werkplaats is een stuk ruimer zodat er meer auto's in passen en door de moderne apparatuur kunnen nu alle automerken langskomen voor een onderhoudsbeurt, apk-keuring, banden, remmen, airconditioning, accu, zicht, uitlaat, distributieriem, wielophanging, reparatie of oliecontrole. De nieuwe locatie is ook beter bereikbaar. De ring van Hilversum en de Vreelandseweg zijn dichtbij en voor de deur is veel parkeergelegenheid.

Officiële Opel Reparateur

Janssen Van Kouwen Hilversum is onderdeel van de Janssen Van Kouwen Automotive Groep, die de merken Opel, RAM, Cadillac en Isuzu draagt. De locatie Hilversum blijft een officiële Opel Reparateur. Een Opel die naar de garage wordt gebracht, krijgt zoals altijd niet alleen de beste service, maar ook de allerbeste kwaliteit onderhoud door de vakkundige en gediplomeerde monteurs.

Eurorepar Car Service

Naast het leveren van topservice als Opel Reparateur, sluit Janssen Van Kouwen Hilversum zich per 1 juni aan bij Eurorepar Car Service netwerk. Dit is een multimerknetwerk dat staat voor betrouwbare en betaalbare service. De garage geniet van alle voordelen van dit netwerk en kan daardoor de allerbeste service blijven bieden tegen extra scherpe tarieven. Eurorepar Car Service biedt daarnaast standaard twee jaar garantie op onderdelen en reparaties. Ook is er de mobiliteitspas: een mobiliteitsservice door heel Europa voor slechts 49,95 euro per jaar. Van de Eurorepar Car Service kan iedereen gebruikmaken. Een afspraak voor alle soorten onderhoud aan elk automerk is via de website of telefonisch zo gemaakt.

Autoverhuur

Ook breidt Janssen Van Kouwen Hilversum vanaf maandag de garage uit met JVK Autoverhuur, die bekend is in 't Gooi en Amsterdam. JKV Autoverhuur biedt personenauto's en bestelbusjes aan die je eenvoudig kunt huren voor bijvoorbeeld een verhuizing.
Iedereen is welkom in het nieuwe pand, ook klanten die al een afspraak hebben ingepland. Natuurlijk staan als vanouds de professionele medewerkers van Janssen Van Kouwen Hilversum klaar en kan iedereen genieten van een heerlijk kopje koffie. In de maand juni zijn een aantal interessante acties gepland om de opening van het nieuwe pand te vieren. Houd voor deze acties de website in de gaten.

Voor informatie, vragen, afspraken of huren van een auto kun je bellen met 085-0530030 of kijk op www.janssenvankouwen.nl.

Home > Nieuws > Janssen Van Kouwen Hilversum verhuist naar de N...