Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Janssen Van Kouwen Autoverhuur geopend in Amsterdam

Janssen Van Kouwen Autoverhuur geopend in Amsterdam

Janssen Van Kouwen Autoverhuur heeft haar vestiging in Amsterdam Zuid-Oost geopend. Bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur kunt u nu dus ook terecht voor het huren van personenauto’s, bedrijfswagens en personenbussen in Amsterdam. Ook hier krijgt u altijd een mooie, nieuwe auto mee en profiteert u van een snelle service. Heeft u vragen over de nieuwe vestiging? Neem gerust een contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Over Janssen Van Kouwen Autoverhuur in Amsterdam

Mocht u een auto willen huren in Amsterdam, dan kunt u bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur vanaf nu terecht op de Snijdersbergweg 99-101 in Zuid-Oost. Hier vindt u mooie nieuwe huurauto’s tegen de beste prijzen. U kunt deze auto’s huren voor 1 dag tot maximaal 24 maanden. Dit regelt u snel, eenvoudig en 100% veilig online; zoals u van ons gewend bent. Met deze nieuwe locatie en onze bestaande auto verhuurbedrijven in Hilversum, Naarden en Huizen kunnen wij nu heel Groot Amsterdam, Het Gooi en Almere goed bedienen.

Goed bereikbaar vanuit de stad

Janssen Van Kouwen Autoverhuur Amsterdam Zuid-Oost is goed bereikbaar vanuit de stad. Metro 54 brengt je vanuit het centrumgebied in een kwartier naar station Holendrecht, van waar het nog slechts enkele minuten lopen is naar onze vestiging. Komt u met uw eigen auto? Dan kunt u ons vanuit Amsterdam-West en Zuid snel vanaf de Ringweg A10 via de A2 bereiken. Rijdt u vanuit Amsterdam-Noord of Oost naar ons toe. Overweeg dan de route via de A1 en A9.

Wat voor auto’s kunt u bij ons huren?

Janssen Van Kouwen Autoverhuur heeft een modern en zeer divers wagenpark. Van personenauto’s en bedrijfswagens, tot personenbussen en verhuiswagens. Heeft u zelf geen auto en wilt u bijvoorbeeld weekendje weg of op familiebezoek buiten de stad? Dan hebben wij diverse ruime gezinsauto's in onze vloot beschikbaar. Onze huurauto’s worden regelmatig gecontroleerd, goed onderhoud en altijd weer netjes schoongemaakt.

Bekijk ons huuraanbod

Kun je ook een verhuiswagen of bestelbus huren?

Naast personenauto’s kunt u bij ons ook verhuiswagens of bestelbusjes huren. Ideaal voor bijvoorbeeld een student die met zijn inboedel de stad in of uit moet. Ook de zakelijke markt weet ons te vinden. Onze vriendelijke tarieven en goede bereikbaarheid zijn voor veel bedrijven doorslaggevend.

Voor wie is ons huuraanbod geschikt?

Een hoop van onze particuliere klanten gaan naar Janssen Van Kouwen in Amsterdam wanneer ze op familiebezoek gaan of een lang weekend weg willen. Maar u kunt bij ons ook zakelijk een auto huren. Heeft u als ZZP'er een interim-klus buiten de stad en wilt u met een representatieve auto uw klant bezoeken? Of heeft u een tijdelijke medewerker aangenomen of een medewerker die wacht op zijn nieuw bestelde leaseauto. In vele gevallen kunnen wij een goed aanbod op maat maken.

Autoverhuur in Amsterdam via Janssen Van Kouwen

Wilt u snel en eenvoudig een auto huren in Amsterdam? We hopen u dan graag te zien op onze nieuwe vestiging in Amsterdam Zuid-Oost. Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? U kunt altijd even contact met ons opnemen via 085 - 05 300 31 of per e-mail: verhuur@janssenvankouwen.nl.

Home > Nieuws > Janssen Van Kouwen Autoverhuur geopend in Amste...