Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Fusie Fred Janssen en Van Kouwen

Fusie Fred Janssen en Van Kouwen

Eerder dit jaar hebben wij samen met collega Opel-dealer Van Kouwen uit Amsterdam een intentie uitgesproken om onze krachten te bundelen en tot een fusie van onze bedrijven te komen. Het verheugt ons u als gewaardeerde relatie van ons bedrijf te kunnen berichten, dat dit in november 2018 zal gaan plaatsvinden.

Beide familiebedrijven zijn al vele tientallen jaren actief als Opel-dealer. De autobranche blijft voortdurend in ontwikkeling en om onze dienstverlening te waarborgen en verder uit te breiden gaan wij deze samenwerking aan. Alle voor u bekende gezichten blijven op de vestigingen, daar verandert niets aan.

Wat wel verandert is de naam, te weten Janssen Van Kouwen Automotive. Er zal een nieuwe website komen, andere e-mailadressen en een nieuw algemeen telefoonnummer. Hierover informeren wij u op korte termijn. Ons nieuwe bedrijf opereert niet alleen als Opel dealer maar heeft ook activiteiten op het gebied van (private) leasing, autoverhuur, autoschadeherstel, deel auto’s etc.

Verder zijn we momenteel bezig met het verbouwen van onze bedrijfspanden. Mogelijk dat u hiervan in de komende periode enige overlast kunt ondervinden.

Wij blijven graag uw partner bij al uw vraagstukken rondom uw auto en mobiliteit en wij zien u graag in één van onze vestigingen:

  • Huizen
  • Naarden
  • Hilversum
  • Mijdrecht
  • Aalsmeer
  • Amsterdam

Heeft u vragen over de fusie of wilt u eens langs rijden voor een kop koffie dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Met vriendelijke groet,

Paul van der Vooren & Theo van Kouwen
Janssen van Kouwen Automotive B.V.

Home > Nieuws > Fusie Fred Janssen en Van Kouwen