Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Janssen Van Kouwen Autoverhuur | Amsterdam Zuid-Oost

Een auto huren in Amsterdam doet u snel en eenvoudig bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur. Bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur in Amsterdam Zuid-Oost kunt u de volgende auto’s huren: personenauto’s/ personenbussen en bedrijfswagens. Dit kan voor 1 dag, maar ook tot 24 maanden. Dit regelt u snel, eenvoudig en 100% veilig, telefonisch of online. Bekijk ons ruime aanbod en vindt in slechts enkele minuten de huurauto die voldoet aan uw wensen.

Contactgegevens

Snijdersbergweg 99-101
1105 AN Amsterdam

Telefoon: 085 - 05 300 31
E-mail: verhuur@janssenvankouwen.nl

Openingstijden

Maandag 8.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 8.00 tot 17.00 uur
Woensdag 8.00 tot 17.00 uur
Donderdag 8.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Locatie en route

Dichtsbijzijnde metrostation: Holendrecht ( M50, M54 )

Aanbod huurauto's bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur in Amsterdam

Personenauto's Bedrijfswagens Personenbussen

Waarom een auto huren in Amsterdam?

In de stad Amsterdam is het bezit van een auto veelal niet praktisch. Heeft u zelf geen auto en wilt u bijvoorbeeld op familiebezoek gaan buiten de stad, voor een dag of een lang weekend? Of bent u aangewezen als chauffeur bij een kinderpartijtje, maar biedt het OV geen uitkomst? In dit soort gevallen bent u bij Janssen van Kouwen Autoverhuur in Amsterdam aan het juiste adres voor het huren van bijvoorbeeld gezinsauto’s of bestelbusjes. U kunt bij ons ook verhuiswagens huren, ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld grote meubels hebt gekocht bij de woonboulevard en deze wil vervoeren.

Ook voor de zakelijke markt

Behalve particulieren helpen we ook graag zakelijke klanten aan mobiliteit. Heeft u iemand tijdelijk is aangenomen en wilt u een representatieve company car regelen? Of heeft u een ‘voorloper’ nodig voor de leaseauto in bestelling. Ook voor speciale projecten, verhuizingen of personeelsfeestjes van bedrijven is het huren van een auto een mogelijkheid. Onze auto's zijn vrij van enige reclame-uiting, dus goed inzetbaar voor uw organisatie.

Over Janssen Van Kouwen Autoverhuur

Het huren van een auto moet snel en eenvoudig geregeld kunnen worden, waarbij de eerste stap 100% veilig online is. Bij Janssen Van Kouwen kunt u dan ook in enkele minuten de perfecte huurauto voor de beste prijs vinden. Naast een snelle service, zorgen wij ervoor dat de auto die u huurt goed onderhouden en schoon is. Zo rijdt u altijd veilig en representatief rond in onze huurauto’s. Naast Amsterdam, is Janssen Van Kouwen Autoverhuur ook uw autoverhuurbedrijf in Huizen, Naarden en Hilversum. Daarmee bedienen we de hele regio Groot Amsterdam, Het Gooi en Almere.

Autoverhuur in Amsterdam via Janssen Van Kouwen

Wilt u snel en eenvoudig een auto huren in Amsterdam? Bekijk hier onze vloot en vindt uw ideale huurauto in slechts enkele minuten. Heeft u specifieke wensen voor het huren van een personenauto, bedrijfswagen of personenbus bij ons? Vraag dan een offerte aan zodat we u een passend voorstel kunnen doen.

Heeft u een vraag over het huren van een auto?

 

Home > Contact > Autoverhuur Amsterdam