Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Bestelbus huren?

Bij Jansen Van Kouwen kunt u eenvoudig, snel én voordelig bestelbussen huren. Ideaal voor als u een hoop spullen moet vervoeren voor een verhuizing. Of heeft u zojuist spullen gekocht bij de woonboulevard waardoor u op zoek bent naar een wat grotere vervoersmiddel? Voor beide situaties bieden onze bestelbussen praktische oplossing. Bekijk daarom ons huuraanbod en vindt in slechts 5 minuten uw ideale huurauto.

Waarom een bestelbus huren?

Zowel particuliere als zakelijke klanten doen veelvoudig een beroep op onze bestelbussen. Zakelijke klanten huren onze busjes meestal als vervangend vervoer; wanneer de huidige bedrijfswagen wordt gerepareerd. Particulieren huren onze busjes wanneer ze simpelweg een hoop spullen moeten vervoeren; denk aan een verhuizing of een grote aankoop bij de woonboulevard. Een bestelbusje huren is dan noodzakelijk om alles veilig en efficiënt te vervoeren.

Bij Jansen Van Kouwen vindt u dan ook betrouwbare bestelbusjes voor een voordelige prijs. Al onze auto’s worden regelmatig gecheckt en onderhouden. Zo rijdt bij ons u altijd in een veilige huurauto; wat niet altijd het geval is. De grote Opel Movano is geschikt wanneer gaat verhuizen en veel spullen in één keer wilt vervoeren. De wat kleinere bestelbussen zoals de Opel Combo zijn echter een betere optie voor als u wat minder en/of kleinere spullen hoeft te vervoeren. Bijvoorbeeld wanneer u een aankoop bij de woonboulevard moet ophalen.

Huur ‘m per uur

Wanneer u maar voor een (paar) uur een bestelbusje nodig heeft; is het natuurlijk zonde om toch de volledige dagprijs te betalen. Daarom heeft u bij Jansen van Kouwen de mogelijkheid om een bus per uur te huren. Ideaal voor wie even snel iets moet vervoeren, en geen volledige dagprijs wilt betalen. Bel ons voor de beschikbaarheid (085 – 05 300 31) van onze bedrijfswagens.

Busje huren bij JVK Autoverhuur; eenvoudig, snel én voordelig

Jansen Van Kouwen is gespecialiseerd in de verhuur van bestelwagens. Het huren van al onze huurauto’s is bij ons snel en eenvoudig geregeld. Bekijk ons ruime en gevarieerde huuraanbod aan bestelbussen en vindt in slechts 5 minuten het busje die perfect voldoet aan uw behoeften en wensen.

Bestelbus reserveren

Wij hebben een ruim aanbod personen- en bedrijfswagens
Bekijken

Home > Bestelbus huren