Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Auto met trekhaak huren?

Bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur kunt u eenvoudig, snel en voordelig auto’s huren met een trekhaak. Dit is erg handig voor wanneer u met uw caravan op vakantie gaat of misschien voor het werk. Bekijk ons ruime en gevarieerde huuraanbod aan auto’s met trekhaak vindt in slechts 5 minuten de huurauto die voldoet aan uw wensen.

Bekijk de huurauto's

Auto met trekhaak huren voor het werk of vakantie

Wilt u de caravan of de fietsen meenemen voor een vakantie of een weekendje weg? Wat de reden ook is, met behulp van onze huurauto’s met trekhaken kunt u dit gemakkelijk regelen. Ook voor het werk is een trekhaak een handige toevoeging aan de auto. Bijvoorbeeld bij het vervoeren van goederen van A naar B. Janssen Van Kouwen Autoverhuur heeft namelijk voor elke situatie een passende huurauto. Er zijn bij ons namelijk verschillende auto’s met trekhaken te huur. Denk hierbij aan de Opel Astra, Insignia of de Zafira. Bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur kunt u een auto met trekhaak huren zonder zorgen. Zo haalt u (meer) plezier uit uw vakantie of werk.

Auto huren met trekhaak bij Janssen van Kouwen Autoverhuur

Janssen Van Kouwen Autoverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens. Een auto met trekhaak huren is bij ons eenvoudig en snel geregeld. Al vanaf €55,- per dag heeft u auto met trekhaak tot uw beschikking. Dit alles regelt u snel, eenvoudig en 100% veilig online! Bekijk daarom ons huuraanbod en vind uw ideale huurauto in slechts 5 minuten.

Wij hebben een ruim aanbod personen- en bedrijfswagens
Bekijken

Home > Auto met trekhaak huren