Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Auto huren zonder creditcard bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur

Heeft u geen creditcard maar wilt u toch een huurauto reserveren tijdens uw vakantie? Bij veel grote aanbieders is het niet mogelijk om een auto te huren zonder met uw creditcard het eigen risico en de borg voor te schieten. Wij vinden dat een auto huren snel en eenvoudig geregeld moet kunnen worden. Daarom is het bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur nu mogelijk om auto's te huren zonder creditcard. Een auto huren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Alle onze typen huurauto's kunt u huren zonder creditcard:

Personenauto'sBedrijfswagensPersonenbussen

Waarom een auto huren zonder creditcard?

Een creditcard als betaalmethode bij het huren van een auto is erg gebruikelijk. Heeft u bijvoorbeeld een deuk in de huurauto veroorzaakt? Dan kunnen wij het afgesproken bedrag, wanneer er sprake is van schade, automatisch afschrijven. Toch hebben een hoop mensen geen creditcard of kunnen er geen aanvragen. Vandaar dat u bij ons ook gewoon een huurauto kunt regelen zonder een creditcard te bezitten. Zo kunt u nog steeds snel en veilig een auto huren.

Hoe het werkt

Naast een creditcard kunt u bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur ook gewoon met uw pinpas een huurauto regelen. De pinpas moet dan wel op naam van de huurder staan. Daarnaast moet u een geldig rijbewijs en paspoort/id-kaart kunnen tonen. Wanneer u aan deze voorwaarden voldoet, kunt u zonder creditcard bij ons een auto huren.

Auto huren zonder creditcard? Snel en eenvoudig bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur

Heeft u geen auto (meer), maar bent u wel van plan om op vakantie/familiebezoek te gaan? Dan is een huurauto ideaal; zo zit u nergens aan vast en reist u altijd veilig en comfortabel. U kunt bij ons snel en eenvoudig een auto huren, ook zonder creditcard. Bekijk daarom onze huurvloot en vindt uw ideale huurauto binnen een paar minuten. Heeft u specifieke wensen voor het huren van onze huurauto’s? Vraag dan een offerte aan of bezoek een van onze vestigingen.

Bekijk ons aanbod Offerte aanvragen

Home > Auto huren zonder creditcard