Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Auto huren voor de zomervakantie?

Met de zomervakantie in het vooruitzicht zijn veel vriendengroepen en families druk bezig met de voorbereidingen voor de zomerkantie. Bij Janssen van Kouwen Autoverhuur kunt daarom eenvoudig, snel en voordelig auto’s huren voor zomervakantie. Van gezinsauto’s tot personenbussen. Zo kunt u nu al profiteren van de voordelige huurauto’s die geschikt zijn voor uw vakantie. Bekijk daarom ons ruime en gevarieerde huuraanbod en vindt in slechts 5 minuten de huurauto die voldoet aan uw wensen.

Bekijk de huurauto's

Waarom een auto of een busje huren voor de zomervakantie?

Auto huren voor zomervakantie? Waar u ook van plan bent naar toe te gaan met vakantie, dankzij onze huurauto’s hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u zich daar gaat vervoeren. Janssen van Kouwen Autoverhuur heeft namelijk voor elk type vakantie en passende huurauto. Onze huurauto’s zijn altijd veilig, comfortabel en voordelig. Zo kunt een auto huren voor de zomervakantie zonder zorgen. Hierdoor haalt u (meer) plezier uit de vakantie, wat niet altijd vanzelfsprekend is.

Wilt u met een groep vrienden op zomervakantie, of liever met het gezin? Een busje huren is ideaal voor wanneer u met meer dan 5 personen op zomervakantie gaat. Voor een vakantie met uw gezin zijn grote personenauto’s zoals de Opel Astra Station echter een betere optie. Ze zijn namelijk ruim genoeg, maar net wat behendiger dan personenbusjes.

Onze huurauto’s huren voor uw zomervakantie

Een auto huren voor zomervakantie? Janssen van Kouwen Autoverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens. Een auto huren voor zomervakantie is bij ons eenvoudig en snel geregeld. Reis veilig met een betrouwbare en comfortabele huurauto vanaf €53,- per dag zonder ongewenste verassingen. Bekijk ons huuraanbod en vind uw ideale huurauto in slechts een paar minuten.

Wij hebben een ruim aanbod personen- en bedrijfswagens
Bekijken

Home > Auto huren voor zomervakantie