Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Auto huren voor wintersport?

Met de wintervakantie in het vooruitzicht zijn veel vriendengroepen en families druk bezig met de voorbereidingen voor de wintersportvakantie. Bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur kunt daarom eenvoudig, snel en voordelig auto’s huren voor wintersport. Van gezinsauto’s tot personenbussen. Zo kunt u nu al profiteren van de voordelige huurauto’s die geschikt zijn voor uw vakantie. Bekijk daarom ons ruime en gevarieerde huuraanbod en vindt in slechts 5 minuten de huurauto die voldoet aan uw wensen.

Bekijk de huurauto's

Waarom een auto of busje huren voor wintersport?

Auto huren voor wintersport? Waar u ook van plan bent naar toe te gaan voor de wintersport, dankzij onze huurauto’s hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u zich daar gaat vervoeren. Janssen Van Kouwen Autoverhuur heeft namelijk voor elk type wintersportvakantie en passende huurauto. Onze huurauto’s zijn altijd veilig, comfortabel en voordelig. Dat moet ook wel, wat het rijden in het wintersportgebied is vaak lastiger en gevaarlijker dan normaal. Zo kunt een auto huren voor de wintersport zonder zorgen. Hierdoor haalt u (meer) plezier uit de vakantie, wat niet altijd vanzelfsprekend is.

Wilt u met een groep vrienden op wintersport, of liever met het gezin? Een busje huren is ideaal voor wanneer u met meer dan 5 personen op wintersport gaat. Voor een vakantie met uw gezin zijn grote personenauto’s zoals de Opel Astra Station echter een betere optie. Ze zijn namelijk ruim genoeg, maar net wat behendiger dan personenbusjes.

Onze huurauto’s huren voor uw skivakantie

Een auto huren voor skivakantie? Janssen Van Kouwen Autoverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens. Een auto huren voor wintersport is bij ons eenvoudig en snel geregeld. Reis veilig met een betrouwbare en comfortabele huurauto vanaf €70,- per dag zonder ongewenste verassingen. Bekijk ons huuraanbod en vind uw ideale huurauto in slechts 5 minuten.

Wij hebben een ruim aanbod personen- en bedrijfswagens
Bekijken

Home > Auto huren voor wintersport