Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Auto huren voor een dag bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur

Flexibel huren in Amsterdam, Almere en Het Gooi: het alternatief voor de OV- of deelauto

Een auto huren voor een dag doet u snel en eenvoudig bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur. We hebben een modern en zeer divers wagenpark; van personenauto's en personenbussen tot bedrijfswagens en verhuiswagens. Heeft u zelf geen auto, maar wel vervoer nodig en biedt het OV geen uitkomst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dus bent u op zoek naar een veilige en representatieve auto die ook nog eens voordelig te huren is? Bekijk dan ons ruime en gevarieerde huuraanbod en vindt in slechts enkele minuten de huurauto die voldoet aan uw wensen.

Bekijk het huuraanbod Bekijk vestigingen

Waarom een auto huren voor een dag?

Onze huurauto's bieden praktische oplossingen voor allerlei situaties. U gaat bijvoorbeeld op familiebezoek of met vrienden een dagje op stap. Om niet afhankelijk te zijn van bepaalde vertrektijden van het (dure) openbaar vervoer, is een auto huren voor een dag een goede oplossing. Onze auto's zijn voordelig om te huren, ook bent u verzekerd van kwaliteit. Onze auto's worden namelijk goed onderhouden en schoongemaakt; zo zorgen we ervoor dat u altijd veilig en representatief rondrijdt. Een ander groot voordeel is dat je met een huurauto mooi plekken kunt bezoeken waar u normaal gesproken niet zo snel zou komen.

De voordelen van een huurauto ten opzichte van een deelauto

  • U kiest zelf het type huurauto: een compacte stadsauto of ruime stationwagon
  • U heeft geen abonnement, smartphone-app of pasje nodig
  • U bent niet gebonden aan speciale 'deelauto parkeerplaatsen'
  • De gehuurde auto is 100% gegarandeerd beschikbaar
  • De huurauto staat keurig schoon voor u klaar

Voor wie is een huurauto voor een dag ideaal?

Veel van onze klanten hebben geen auto (meer), zoals senioren en studenten. Zij komen bij ons wanneer ze op familiebezoek gaan of een uitstapje naar een andere stad maken. In dit soort gevallen is een huurauto ideaal; u zit nergens aan vast én reist veilig en representatief van A naar B. Ook weten ZZP'ers ons steeds vaker te vinden wanneer zij een klant of relatie buiten de stad moeten bezoeken.

Ontdek de mooiste plaatsen in Nederland

Woont u bijvoorbeeld in een grote stad als Amsterdam, dan is het natuurlijk niet erg praktisch om zelf een auto te bezitten. Huur daarom een auto voor een dag. Zo kunt u alsnog de mooiste plaatsen van Nederland ontdekken; maar hoeft u niet met het openbaar vervoer, wat af en toe best een gedoe kan zijn.

Een auto huren voor een dag via Janssen Van Kouwen Autoverhuur

Een auto huren voor een dag is bij ons eenvoudig en snel geregeld. Naast deze snelle service, zorgen we ervoor dat u altijd veilig en representatief rondrijdt. Bekijk daarom hier onze vloot en vindt uw ideale huurauto in slechts enkele minuten. Heeft u specifieke wensen voor het huren van onze huurauto's? Kom dan langs bij onze vestiging in Amsterdam of neem contact met ons op.

Heeft u een vraag over het huren van een auto voor een dag?

 

Home > Auto huren voor een dag