Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

Auto huren voor 6 en 7 personen bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur

Bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur kunt u eenvoudig, snel en voordelig een auto huren voor 6 of 7 personen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld met een grote groep op vakantie gaat. Zo profiteert u van meer ruimte en comfort tijdens het reizen, waardoor u optimaal van uw vakantie geniet. Bekijk daarom onze huurvloot en vindt in slechts 5 minuten uw ideale huurauto.

Onze huurauto's

Altijd voldoende zitplek en bagageruimte

Stel, u heeft een vakantie geboekt met familie of vrienden, dan is het wel zo fijn dat uw vervoersmiddel voldoende zitplaatsen en bagageruimte heeft. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het huren van meerdere auto's, want één huurauto is al voldoende om alle personen, koffers, reistassen enzovoorts, te vervoeren. Hierdoor kunt u comfortabel en veilig op reis naar uw (vakantie)bestemming. Wanneer u met 9 personen op vakantie gaat, en nog meer ruimte nodig hebt voor de bagage, kunt u het beste een personenbus huren.

Voordelen van onze gezinsauto's met 6 of 7 zitplaatsen huren

  • Genoeg ruimte en comfort voor het reizen
  • Ideaal voor een vakantie met een grote groep vrienden of familie
  • U kunt veel bagage meenemen
  • Goedkoper dan meerdere auto’s huren

Busje huren voor de zomer of wintersportvakantie

Wij hebben een ruim en gevarieerd huuraanbod; van compacte auto's tot ruime gezinsauto's en personenbussen. Zo vindt u bij Janssen Van Kouwen altijd een geschikte huurauto, ongeacht waar en met wie u op vakantie gaat. Gaat u met een groep vrienden of familieleden op zomer of wintersportvakantie? Voor een vakantie met uw gezin zijn ruime personenauto's zoals een Opel Zafira geschikt. Deze bieden namelijk genoeg zitplaatsen en bagageruimte voor 6 a 7 personen, maar zijn net wat behendiger dan personenbusjes. Een busje huren is ideaal wanneer u met meer dan 7 personen gaat reizen.

Persoonsauto huren met 6 of 7 zitplaatsen? Snel en eenvoudig bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur

Een auto huren voor 6 of 7 personen is bij Janssen Van Kouwen Autoverhuur snel en eenvoudig geregeld. De auto's die u bij ons huurt zijn in goede staat en ondergaan regelmatig onderhoudsbeurten. Zo rijdt u altijd veilig met uw huurauto. Neem daarom een kijkje in onze huurvloot en vindt in een paar minuten een passende huurauto. Heeft u specifieke wensen voor het huren van onze gezinsauto's of personenbussen? Bezoek dan één van onze vestigingen of vraag offerte aan.

Bekijk onze huurvloot Vraag een offerte aan

Home > Auto huren voor 6 of 7 personen