Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

DS-klasse Opel Insignia Station huren of een vergelijkbaar model

Vragen over uw reservering? Bel: 085 - 05 300 31
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitrusting en kleur van de huurauto.
5 zitplaatsen
4 deuren
4 koffers
Handgeschakeld
Airco
Cruisecontrol
Navigatie

Prijzen en reserveren

Dagprijs (100 km vrij) € 71,-
Weekendprijs (250 km vrij) € 125,-
Weekprijs (700 km vrij) € 425,-
De meerprijs per km is € 0,20
Reservering aanvragen Alle prijzen zijn incl. BTW
  • Snelle service
  • Nieuwe auto's
  • Van 1 dag tot 24 maanden
  • Verhuisaccessoires
  • BOVAG Erkend

Zoekt u een stoere en luxueuze huurauto van Duitse kwaliteit, die ook nog eens voordelig is om te huren? De Opel Insignia Sports Tourer voorziet dan helemaal in uw behoeften en wensen. Deze stijlvolle stationwagen is net even wat groter dan de Opel Astra, en ruimer dan de sedan variant van de Opel Insignia. Dankzij het stoere uiterlijk komt u representatief over; dit maakt de huurauto geschikt voor zowel zakelijke als privé doeleinden.

Deze stationwagen is vierdeurs en heeft plek voor maar liefst 5 mensen, ook is er veel ruimte voor eventuele bagage. Erg praktisch en comfortabel. Wilt u een auto met trekhaak huren? Ook hiervoor is deze Opel geschikt. Wel zo praktisch wanneer u op wintersport gaat. Met een Opel Insignia Sports Tourer kunt u dus met een goed gevoel bij zakelijke relaties aankomen én om u en uw gezin veilig, comfortabel en stijlvol te laten vervoeren.

Opel Insignia Station huren bij Janssen van Kouwen Autoverhuur?

Interesse om de Opel Insignia Sports Tourer te huren? Bij Janssen van Kouwen Autoverhuur, dé specialist in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens, kunt u de Opel Insignia Sports Tourer huren voor een voordelige prijs. Al vanaf €71,- per dag kunt u deze auto met trekhaak huren. Dit alles regelt u snel, eenvoudig en 100% veilig online. Als u bij Janssen van Kouwen Autoverhuur de Opel Insignia Sport Tourer huurt, heeft u (soms tegen een meerprijs) keuze uit verschillende mogelijkheden en opties die het rijplezier nog meer vergroten.