Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

D2-klasse Opel Crossland X huren of een vergelijkbaar model

Vragen over uw reservering? Bel: 085 - 05 300 31
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitrusting en kleur van de huurauto.
5 zitplaatsen
4 deuren
2 koffers
Handgeschakeld
Airco
Cruisecontrol
Navigatie

Prijzen en reserveren

Dagprijs (100 km vrij) € 55,-
Weekendprijs (250 km vrij) € 95,-
Weekprijs (700 km vrij) € 345,-
De meerprijs per km is € 0,19
Reservering aanvragen Alle prijzen zijn incl. BTW
  • Snelle service
  • Nieuwe auto's
  • Van 1 dag tot 24 maanden
  • Verhuisaccessoires
  • BOVAG Erkend

De Opel Crossland X is een fijne auto: een sportieve maar praktische gezinsauto van Duitse kwaliteit. Geen wonder dat deze huurauto zo populair is. Een Opel Crossland X is te gebruiken als privéauto maar ook prima als zakelijke auto. Wilt u bijvoorbeeld op wintersport met het met het gezin op pad of voor gewoon zakelijke doeleinden? Een praktische Opel Crossland X huren is uitermate geschikt voor beide zaken.

Deze personenauto is vierdeurs en heeft en heeft plek voor maar liefst 5 mensen. Wilt u een auto met trekhaak huren? Vraag naar de mogelijkheden per mail of bel ons gewoon op. Dit is wel zo fijn als u met het gezin op bijvoorbeeld wintersport wil. Een Opel Crossland X huren is kortom ideaal voor mensen die zich veilig, comfortabel en stijlvol willen laten vervoeren.

Goedkoop personenauto Opel Crossland X huren bij Janssen van Kouwen Autoverhuur

Bij Janssen van Kouwen Autoverhuur, specialist in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens, kunt u de Opel Crossland X huren voor een voordelige prijs. Al vanaf €55,- per dag kunt u deze auto met trekhaak huren. Het is een praktische oplossing voor zowel de particuliere als de zakelijke klant die praktisch maar stijlvol op pad wil. Als u bij Janssen van Kouwen Autoverhuur de personenauto Opel Crossland X huurt heeft u (soms tegen een meerprijs) keuze uit verschillende mogelijkheden en opties.