Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

B-klasse Opel Corsa huren of een vergelijkbaar model

Vragen over uw reservering? Bel: 085 - 05 300 31
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitrusting en kleur van de huurauto.
5 zitplaatsen
4 deuren
2 koffers
Handgeschakeld
Airco

Prijzen en reserveren

Dagprijs (100 km vrij) € 43,-
Weekendprijs (250 km vrij) € 78,-
Weekprijs (700 km vrij) € 268,-
De meerprijs per km is € 0,16
Reservering aanvragen Alle prijzen zijn incl. BTW
  • Snelle service
  • Nieuwe auto's
  • Van 1 dag tot 24 maanden
  • Verhuisaccessoires
  • BOVAG Erkend

Wilt u een weekendje weg en bent u dringend op zoek naar een veilige, comfortabele auto die ook nog eens voordelig is om te huren? Of bent u op zoek naar een sportieve en luxe personenauto voor als u voor het werk op pad gaat? Een sportieve Opel Corsa huren is dé juiste oplossing voor beide zaken.

Deze handgeschakelde personenauto is vierdeurs en heeft plek voor maar liefst 5 mensen. Daarnaast biedt de auto voldoende bagageruimte. Dankzij de sportieve uitstraling en de luxe uitvoering is het een genot om in deze wagen te rijden. Ideaal voor als u een weekendje weg wil met het gezin of om u comfortabel te laten vervoeren voor uw werk.

Goedkoop personenauto Opel Corsa huren bij Janssen van Kouwen Autoverhuur

Goedkoop auto huren? Bij Janssen van Kouwen Autoverhuur, specialist in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens, kunt u de Opel Corsa huren voor een voordelige prijs. Al vanaf €43,- per dag kunt u deze Opel huren.

Het is een échte budgetoplossing voor zowel de particuliere als de zakelijke klant die goedkoop maar stijlvol en gezellig op pad wil. Als u bij Janssen van Kouwen Autoverhuur de personenauto Opel Karl huurt heeft u (soms tegen een meerprijs) keuze uit verschillende mogelijkheden en opties.