Direct contact? Bel: 085 - 05 300 31

C-klasse Opel Astra huren of een vergelijkbaar model

Vragen over uw reservering? Bel: 085 - 05 300 31
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitrusting en kleur van de huurauto.
5 zitplaatsen
4 deuren
3 koffers
Handgeschakeld
Airco
Cruisecontrol
Navigatie

Prijzen en reserveren

Dagprijs (100 km vrij) € 55,-
Weekendprijs (250 km vrij) € 95,-
Weekprijs (700 km vrij) € 345,-
De meerprijs per km is € 0,19
Reservering aanvragen Alle prijzen zijn incl. BTW
  • Snelle service
  • Nieuwe auto's
  • Van 1 dag tot 24 maanden
  • Verhuisaccessoires
  • BOVAG Erkend

De Opel Astra is een fijne auto: een sportieve maar praktische gezinsauto van Duitse kwaliteit. Geen wonder dat deze huurauto zo populair is. Een Opel Astra is te gebruiken als privéauto maar ook prima als zakelijke auto. Wilt u bijvoorbeeld op wintersport met het met het gezin op pad of voor gewoon zakelijke doeleinden? Een praktische Opel Astra huren is uitermate geschikt voor beide zaken.

Deze personenauto is vierdeurs en heeft plek voor maar liefst 5 mensen. Wilt u een auto met trekhaak huren? Deze Opel is een auto met trekhaak en biedt voldoende ruimte voor bagage. Dit is wel zo fijn als u met het gezin op bijvoorbeeld wintersport wil. Een Opel Astra huren is kortom ideaal voor mensen die zich veilig, comfortabel en stijlvol willen laten vervoeren.

Goedkope personenauto Opel Astra huren bij Janssen van Kouwen Autoverhuur

Bij JVK Autoverhuur, specialist in de verhuur van personenauto’s en bedrijfswagens, kunt u de Opel Astra huren voor een voordelige prijs. Al vanaf €55,- per dag kunt u deze auto met trekhaak huren.

Het is een praktische oplossing voor zowel de particuliere als de zakelijke klant die praktisch maar stijlvol op pad wil. Als u bij Janssen van Kouwen Autoverhuur de personenauto Opel Astra huurt heeft u (soms tegen een meerprijs) keuze uit verschillende mogelijkheden en opties.